Üç Haydut

Haydutları kim sever ki? Belki maceralı öyküleri, heyecanı ve illa ki mutlu sonla bitecek iyilik-kötülük mücadelesini sevenler. Mesela ben, mesela minik okur:D Ya siz?
Üç Haydut görüp görebileceğiniz en iyi kapli ve yardımsever haydutlarla tanıştıracak sizi. En iyi kalpli dediysek, nihayetinde haydut onlar!
Her insanın içinde var olduğuna inanmak istediğimiz iyilik cevheri parlayınca, kimsesiz çocukların hamisi birer kahramana dönüşen haydutlar hem de.
Nasılı ise çok eğlenceli!
Bu hikayeyi illa ki okuyun!
Kötülük denen karanlık devden nasıl da ışıltılı iyilikler doğabildiğinin hikayesiyle umut dolun !
Hans Christian Andersen Çocuk Edebiyatı ödüllü, Fransız yazar ve illüstratör Tomi Ungerer'in Türkçe'ye çevrilen ilk kitabı "Üç Haydut".
Kitapları 28 dile çevrilmiş olan yazarın yetişkinler için de dahil olmak üzere 140 adet yayınlanmış kitabı var.
Üstelik bu etkileyici kariyer bundan ibaret de değil.
Üç Haydut'un hem de Türkçe Dublajlı bir de animasyonu var, hemen burada:

*Animasyon icin yaş alt sınırı kitaptan farklı olarak 7 olmalı. 7 yas ve ustuyle daha kucukler icin olacagindan daha az korkutucu ;)Ikinci husus, filmde kitapta olmayan cokca korkutucu unsur var. Once filmi izlerseniz, yaniltabilir.

Haydutların aslında hiç de o kadar korkutucu olmayan alaybozan tüfeği, karabiber körüğü ve kırmızı baltaları önce sizi biraz ürkütebilir. Hele o baltayla yağmaladıkları arabaların tekerleklerini parçaladıklarını gördüğünüzde! Bazılarınız kitabın kapağını hızla kapatıp aldıkları yere geri koyacaktır. O yüzden.. ona bir şans verin olur mu?  Bayılacaksınız!
Ya da belki de bayılmayacaksınız :D Siz bilirsiniz tabii..

Üç Haydut
Tomi Ungerer
Mephisto Çocuk
5+








0 yorum:

Yorum Gönder

 

Geri Dön

Facebook

Video Of Day

Advertisement